Ändring av dagen

Det var tänkt att vi skulle åka till Örebro för lektioner efter lunch, men efter några minuter på jobbigt väglag konstaterade vi att det var klokast att stanna hemma och vände hem med bilen.

Det fick bli snöskottning i stället, och lite pyssel med blöta hästar. Alla hästarna fick mer eller mindra pyssel innan kraftfodret, och alla verkade nöjda med det.

Började även verka Gormur. Han stod faktiskt väldigt snällt och det var relativt lätt att jobba. Ska fortsätta i morgon är det tänkt.

Och Maja..
Vad som försiggår i denna vackra hästs huvud är inte lätt att veta. Idag höll hon på att krypa hur sitt eget skinn. Hon var inte särskillt sur eller grinig men det kändes som att hon ville ut ur sin kropp på något vis, hon kändes rastlös och lite stressad
Och vissa dagar när hon kan vara sur och grinig hugger hon efter en, men det beöver inte nödvändigtvis betyda att vill att man ska dra åt skogen, hon kan ändå vilja vara med och arbeta..
Hon sänder dubbla signalar kännes det som.
Säger emot sig själv.

Jag funderar på om man skulle ha ut någon "hästpratare" någon gång, om man hittar någon vettig. Kunde vara spännande och höra vad denna lilla häst har på sitt hjärta.




/ Jennie Orleifson

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vilken härlig sommarbild :)

2011-03-19 @ 21:15:04
URL: http://puissance.blogg.se/
Postat av: Jennie Orleifson

Tack :)



Det var förra sommaren på en liten Visby-ritt.

Längtar tills man kan gå ut i bara ridbyxor och tunn tröja utan frysa!

2011-03-19 @ 21:33:03
URL: http://passionofmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0