Gotland!

Och äntligen var man hemma på Gotland igen. Även om Nybyn är mitt hem nu så kommer Gotland alltid vara hem, oavsätt vart i världen jag befinner mig.

Det har varit otroligt inspirerande att jobba och studera tillsammans med Lina och Maja C nu i några dagar. Nu väntar ännu mer häst-studerande på Gotland. Men även massa mys med tid för familj och vänner.

Resan till Gotland gick smidigt och det var trevligt att inte behöva resa ensam. På båten hade vi tur och hittade sittplatser vid ett eluttag så att vi hade möjlighet att utnyttja tiden på båten till lite arbete.

I morgon väntar en tur till Visby med Maja C och några till från Ekeskogs. Ensam svensk blir jag i sällskapet tror jag ^^ Två från Danmark och två från Holland och jag blir det nog :) Senare på eftermiddagen blir det fotboll. Levides första seriematch, så det får man ju inte missa om man ändå är hemma.

Mer uppdateringar om veckan kommer ;)




/ Jennie Orleifson

Kommentarer
Postat av: Emma

Vilken fin blogg du har :D

Vad roligt att du håller på med akademisk ridkonst, det vill jag också göra men jag vet inte hur jag ska gå till väga :(

2011-04-23 @ 16:41:11
URL: http://armonios.blogg.se/
Postat av: Josefine

Rayban solglasögon till salu. Svarta Wayfarer. HELT NYA med alla tags kvar. Nypris ca 1499:- jag säljer mina för 550 (frakt inkluderad i priset) FÖRST TILL KVARN... Kolla här: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-svarta-rayban-wayfarer-rb2140.html



Det är samma modell som Kenza precis köpte faktiskt :) (RB2140)

2011-04-23 @ 16:59:47
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

DÖ HÄRLIG HEADER! :D

2011-04-23 @ 17:03:50
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: Jennie Orleifson

Tack Emma :)



Om du är sugen på att börja med Akademisk ridkonst, så skicka ett mail till mig!



Och tack Josäfin :>



:)

2011-04-23 @ 18:58:36
URL: http://passionofmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0