Solen!

Solen skiner idag och ännu en vecka har gått utan att min sadel kommit. Hoppas så innerligt att den kommer i nästa vecka! Drömde faktiskt om den i natt ^^ Är det ett tecken kanske?

Maja har faktiskt uppfört sig rätt okej, trots att brunsten är i gång. Kanske börjar örterna att hjälpa. Vi har ridit ut och vi har jobbat lite på grannens ridbana. 

Kommer ni ihåg när jag pratade om att hämta det yttre bakbenet när man gjorde en sluta vid hand? Det tränade vi på. Det var lite knepigt men gick bättre än jag hade väntat mig. Formen är svår att få till, men i nu läget känner jag att den inte är den viktigaste, utan att hon förstår vad hon ska göra när jag frågar med spöet. När hon väl har förståt det så kommer nog formen falla på plats mycket bättre tror jag.

Vi red även en stund. Det gick också ganska bra. Men hon hade det svårt med skolorna i vänster varv. Vi red övningen Karé, att rida en fyrkant (utan hjälp av väggarna) i stället för volt. I denna övning utförde vi skolorna öppna och sluta i skritt och i trav. Det kändes skönt att få jobba igenom lite klok ridning och hon verkade också nöjd efteråt. 

Funderar på om jag ska se om det är möjligt att rida Robin igen. Sen måste jag börja se vilka möjligheter jag har när det gäller dessa tre hästar, en måste bort så mycket vet jag. Svårt..

Nu blir det att ta sig till stallet och utnyttja det vackra vädret och dagsljuset idag när jag är ledig. Nu när dagarna börjar bli så korta har det blivit mycket jobb i halvmörker, och snart kommer det bli hel mörker som gäller. 

Ska försöka kolla upp möjligheten att rida i ett ridhus inte allt för långt i från mitt hem. De har ett riktigt bra underlag och jag tror att det brukar finnas mycket ledig tid att rida på kvällar där. Ett stort plus är att det inte är några stora jobbiga backar som kan försvåra ännu mer under vintern.



Jag och Easy på medeltisveckan inne i Visby detta år :)



/Jennie Orleifson

Kommentarer
Postat av: Suneeta & hunden Chanel

Vacker header, du har!! =)

2010-10-09 @ 12:46:23
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: bella

fin blogg :D

2010-10-09 @ 12:55:57
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se/
Postat av: Emma

Underbart med sol! :D Allt bra med dej? :)

2010-10-09 @ 13:04:38
URL: http://emwaah.blogg.se/
Postat av: Sandra - I Min Rosa Bubbla

Kikar in.. Ska du göra något kul ikväll då? :)

2010-10-09 @ 13:05:55
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/
Postat av: luffi

Godmidda!!



Allt bra denna fina lördagen!? Kram Luffi

2010-10-09 @ 13:08:24
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Isabella ♥

Härligt :)!

2010-10-09 @ 13:20:21
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: kajsa

Fiin blogg :D

2010-10-09 @ 13:25:42
URL: http://kajsaloviisa.blogg.se/
Postat av: Molly

Hejjsan var gärna med & svara på dagens fråga i min blogg !

Ha en bra dag , kram

2010-10-09 @ 13:32:25
URL: http://mozzans.blogg.se/
Postat av: herbert

hej, hittade nyss till din blogg och åh vad jag blir ännu mer sugen på att prova akademisk ridning.. ska nog kolla efter ev. clinics i mitt område;)hoppas den där sadeln kommer snart:)

2010-10-09 @ 13:36:19
URL: http://herbertgoesnorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0